Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Information

Reservdelssökning på registreringsnummer eller märke, modell, årsmodell:


När du söker på reservdelar via registreringsnummer eller modell visas passande delar till ditt valda fordon upp med information om delen passar eller är så kallad universal.


Delar märkta med "Passar din fyrhjuling" är direkt anpassade för ditt valda fordon. Är delen märkt med detta garanterar vi att den passar ditt valda fordon, om delen mot förmodan inte skulle passa hjälper vi dig kostnadsfritt med ett byte till passande del.


Delar märkta med "Universal" är inte direkt modellanpassade men passar de flesta typer av fordon. 


Vid Sökning på registreringsnummer kontrollera att sökningen ger korrekt information om ditt fordon, du ser information om detta högst upp på sidan under menyerna.


Om du vill navigera runt bland reservdelarna på sidan kommer din sökning sparas och då endast visa matchande reservdelar tills du väljer att återställa den.


För att komma tillbaka till resultatsidan klickar du på "Visa alla delar"


 

CARLISLE

Carlstar Group LLC är en ledande producent av specialdäck och hjul för jordbruk, konstruktion, industri, utomhuskraftsutrustning, motorsport, släpvagnar och släpvagnar. Carlstar Group erbjuder en omfattande produktlinje för originalutrustning och eftermarknadskunder med en stark familj av varumärken inklusive Carlisle®-däck och -hjul, ITP®-däck och -hjul, Marathon-däck samt Cragar®, Black Rock® och Unique® fordonshjul. Produkterna tillverkas i ISO-registrerade tillverkningsanläggningar, med stöd av innovativ produktutveckling och ett team med fokus på kundnöjdhet. Carlstar Group har över 3300 medarbetare i 21 anläggningar i fem länder.
Filtrera
11 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 11 produkter
Visar 11 av 11 produkter