Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

Mopeder, MC Scooter, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Fraktfritt över 1000:-*Frakt under 1000:- = 75:-Snabba Leveranser

Spårdragare & Pulkor

Skidspårdragare, Skidspårslädar och pulkor till ATV och Snöskoter.

Skidspårdragare, Slädarna och pulkorna till fyrhjuling och snöskoter är av universal modell och är framtagna för att fungera på alla märken och modeller.


Spårslädar och Spårdragare för ATV och Snöskoter

Hos ATV Huset finner du ett stort utbud av spårslädar till ATV och Snöskoter, i vårt sortiment finns spårslädar som passar allt från privatpersonen som villl dra ett längdskidspår inför uppladdningen inför Vasaloppet till skidklubben som behöver underhålla spåren professionellt.

Ofta kräver stora och tunga spårdragare mycket snö och låga temperaturer för att inte skada marken. Våra spårdragare är perfekta för platser där det inte finns tillräckligt med snö eller för att marken inte är frusen så att tyngre maskiner inte kan ta sig fram. Tack vare spårdragarens lätta vikt passar den bra att dras efter en ATV eller UTV, spårdragarna fungerar även utmärkt till Snöskoter eller kompaktraktor.

Trots sin förhållandevis låga vikt packar spårdragarna till snön framför och brevid spåren ordentligt för bra stavfäste, vid behov kan även samtliga spårdragare förses med extra vikter som trycker till snön ordentligt.

Spårsläde Tracker 230

Vår spårsläde Tracker 230 kan användas för att jämna ut ojämna ytor och packa till snö för skatingspår. Spårsläden har även ett isblad som jämnar ut hård snö och is och förbättrar underlaget, isbladet kan skiftas mellan nedfällt och uppfällt läge.

Spårsläden har även transporthjul som enkelt fälls ned för transport till skidspåret.

Den monteringsbara klassiska spårdragaren kan monteras i tre olika positioner (vänster, mitten, höger) bakom Tracker 230 enheten och man kan montera upp till tre stycken intilliggande klassiska spårdragare på riggen. Man kan även dra den klassiska spårdragaren löst efter ett fordon. En spårdragare ingår i Tracker 230 Paketet och du kan välja at köpa en eller två extra för att dra 2 eller tre parallella spår samtidigt.


Mindre Spårdragare

Våra mindre spårdragare lämpar sig väl för entusiasten eller för den mindre skidklubben, båda kan förses med balast för att trycka till underlaget ordentligt och Spårsläde 47.2000 har även sidovingar som plattar till området bredvid släden för bättre stavfäste.

Väl Beprövade

Våra storsäljande spårslädar 47.0000 (Tracker 230) och den Mindre 47.2000 är väl beprövade och har vi har sålt dem i många år till både privatpersoner, kommuner och skidklubbar som vill underhålla sina längdskidspår. Dessa spårslädar är tillverkade i Estland och håller otroligt hög kvalitet med användarvänlighet i fokus.

Samtliga spårdragare har klassisk bredd på 230mm mellan spåren och med Tracker 230 har du även möjlighet att skapa ett 230cm brett spår för fristil med spårdragaren avkopplad.