Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

Mopeder, MC Scooter, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Fraktfritt över 1000:-*Frakt under 1000:- = 75:-Snabba Leveranser

Om Oss

Atvhuset AB grundades 2003 och är idag en av Sveriges största återförsäljare av fyrhjulingar, mopeder, mc scooter och tillbehör till dessa fordon. 

Målsättningen för oss har sedan starten varit att erbjuda våra kunder rätt fordon för ändamålet och se till att det är rätt utrustat för kundens behov. 

Med över 10 års erfarenhet av branschen har vi lärt oss vad som fungerar och inte fungerar och de varumärken vi väljer att samarbeta med är trygga aktörer som vi kan känna oss säkra på kommer att finnas kvar på marknaden. Detta är för att du som kund skall känna dig säker på att du ska få lika bra service vare sig du väljer att köpa ett nytt eller begagnat fordon av våra varumärken.

Enkelt ägande är ett av ledorden vi ständigt jobbar efter, detta gäller oavsett vilket fordon du väljer. Det skall inte vara raketforskning att köpa och äga en fyrhjuling, moped, mc scooter eller mopedbil och därför har vi alltid sett till att du som kund kan få all service du kan tänkas behöva under samma tak. 

Förutom vår butik med nya och begagnade fordon har vi en egen verkstad med många års erfarenhet av alla de fordon vi säljer, ett eget reservdels och tillbehörslager samt webbshop med det mesta som du kan tänkas behöva eller vilja ha. 

Detta betyder att du som kund bara behöver vända dig till ett ställe för att få den hjälp du söker, oavsett om det gäller nyköp, service, reparationer, tillbehör eller reservdelar så har vi expertisen och är alltid villiga att hjälpa dig så att du kan känna dig trygg i ditt köp.

Varför skall du handla av oss?

Enormt Utbud! 

Förutom flertalet stora ATV märken har vi ett enormt utbud av reservdelar & tillbehör till nästan alla märken på marknaden, oavsett vilken fyrhjuling eller UTV du kör så har vi med största sannolikhet allt du behöver!


Snabba Leveranser! 

Vi har erkänt snabba leveranser, kolla bara in våra omdömmen på Trustpilot!


Sveriges Största Reservdels & Tillbehörslager för ATV 

Vi lagerför över 15000 artiklar till ATV på vårt centrallager och förser dagligen hela Sverige med delar & tillbehör

Grym Kundsservice!

 Vi satsar mycket på att ge dig som kund bästa möjliga service! Vårt kundtjänstteam står redo att hjälpa dig, före, under och efter ett köp för att allt ska bli precis som du tänkt dig!

Vi kan det här!

Varje dag arbetar vår monteringspersonal med att montera tillbehör och redskap på fyrhjulingarna vi säljer så vi vet hur grejerna fungerar! 

Och självklart servar vi allt vi säljer!

Vår duktiga vekstadspersonal i Mölndal tar hand om alla fordon vi säljer för att du som kund skall kunna känna total trygghet!

Så varmt välkommen till oss - oavsett om du bor nära eller långt ifrån så kan vi hjälpa dig med allt som rör Fyrhjulingar & UTV!