Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

Mopeder, MC Scooter, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Finansiering


Privat

  • Avbetalning 12-120 Månader
  • Räntefri Avbetalning Upp till 24 Månader
  • Från 0:- Kontant

Vill du köpa ny ATV, Moped eller tillbehör? 

Du bestämmer själv hur mycket du vill låna, återbetalningstid och vad pengarna ska användas till. Lånet är ett vanligt annuitetslån med stor frihet. Lånetiden varierar mellan ett och tio år, maxbeloppet är 150 000 kr. Kontantinsatsen är 0kr.

Vi erbjuder olika avbetalnings alternativ. Avbetalningstider från 12 till 120månader. Vi erbjuder även räntefri avbetalning upp till 24 månader.

Wasa Kredit Exempel:

Med våra avbetalningsalternativ via Wasa Kredit kan du välja själv hur du vill dela upp betalningen på ditt nya fordon, välj det alternativ som passar dig bäst och betala av i din egen takt. Se nedan vilka räntor och villkor som gäller för våra avbetalningsalternativ, beräknad månadskostnad och kontantinsats i kassan är preliminära belopp, efter lagd beställning kontaktar vi dig för att stämma av ordern och ger dig då uppgifter om exakt hur din avbetalnings eller leasing plan kommer att se ut.

Gemensamt för alla våra avbetalningstyper är att du kan välja att betala av hela lånet när du vill utan någon extra ränteavgift samt att du kan betala mer än månadsbeloppet varje månad om du vill det. Avbetalningarna är endast tillgängliga för privatpersoner.

Avbetalning 24 månader räntefritt med 0kr i kontantinsats. - Maximalt lånebelopp 100.000:- ink moms

Dela upp betalningen på 24 månader. Ränta 0,0%, Aviavgift 45kr, Uppläggningskostnad 495kr. 

Avbetalning 48 månader med 20% i kontantinsats.

Dela upp betalningen på 48 månader. Ränta 3,95%, Aviavgift 45kr, Uppläggningskostnad 495kr. 

Avbetalning 60 månader med 20% i kontantinsats.

Dela upp betalningen på 60 månader. Ränta 3,95%, Aviavgift 45kr, Uppläggningskostnad 495kr. 

Avbetalning 72 månader med 20% i kontantinsats.

Dela upp betalningen på 72 månader. Ränta 3,95%, Aviavgift 45kr, Uppläggningskostnad 595kr. 

Leasing upp till 36månader med 20% i kontantinsats.

Gäller företag. Restvärde räknat med 40% Prisförslag är ex.moms

Företag 

Leasing
Leasing är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna. Hyra är en 100% avdragsgill avgift, både skattemässigt och resultatmässigt.

Hyra
Hyra används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid. Hyra är en 100% avdragsgill avgift, både skattemässigt och resultatmässigt.

Avbetalning
Kunden betalar oftast 20 % som kontantinsats och lånar resterande summa på 3-7 år. Skillnaden mot ett vanligt lån är att vi har äganderättsförbehåll i utrustningen som säkerhet
Ring eller besök oss så ordnar vi din finansiering omgående.
Våra samarbets partners: SG Finans - Wasakredit - Resursbank