Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

Mopeder, MC Scooter, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Fraktfritt över 1000:-*Frakt under 1000:- = 75:-Snabba Leveranser

Köpa ATV & UTV


För oss på ATV Huset är det viktigt att du som kund känner dig trygg och säker i ditt ATV eller UTV köp och vi står alltid till ditt förfogande både innan, under och efter du har handlat din fyrhjuling av oss. Vi har sålt fyrhjulingar i vår butik i Mölndal och på nätet sedan 2003 och för oss är det lika viktigt att vi kan hjälpa dig med ditt fordon när det är helt nytt som efter 5,10 eller 20 år, därför jobbar vi bara med etablerade varumärken med starka importörer i Sverige.

Nedan finner du information om hur det fungerar och vad som gäller vid finansiering, avbetalning, inbyten, leverans och garantier  när du funderar på att köpa en ATV eller UTV hos ATV Huset. Du är självklart alltid välkommen att kontakta oss om du har andra frågor!

När du köper en ny ATV eller UTV hos oss på ATV Huset får du alltid:

Rikstäckande Garantier

Marknadens Mest Förmånliga Försäkring

Fri Lånemaskin Vid Driftstopp*

Fast fraktpris på alla fordon, 1995:-.

Förslag På Förmånlig Finansiering

Förmånligt Inbytespris

Läs mer om villkoren nedan

Rikstäckande Garantier

På ATV Huset vet vi att våra fordon används i tuffa miljöer till tunga arbeten, det är så de ska användas och det är dom byggda för. Däremot kan olyckan alltid vara framme och därför har det alltid varit viktigt för oss att bara arbeta med starka importörer med bra, rikstäckande garantier så att du som kund alltid kan få hjälp oavsett om du bor långt ifrån eller nära oss!

Alla Våra Garantier:

 • Gäller över hela Sverige - Alla våra fyrhjulingar har rikstäckande garanti och alla våra fyrhjulingsmärken har återförsäljare och verkstäder över hela Sverige. Bor du nära oss hjälper vi dig med alla servicar och reparationer, bor du långt ifrån oss finns det alltid en serviceverkstad i närheten som kan hjälpa dig med service eller reparationer.
 • Följer med Fordonet - Garantin på alla våra märken följer med fordonet, dvs köper du ett begagnat fordon där garantitiden är kvar följer garantin med till dig som ägare.
 • Täcker- Skador på motor, drivlina, chassie eller andra komponenter som kan vara fabrikationsfel, garantin täcker ej normalt slitage på delar som bromsar, drivremmar, däck, etc.
 • Gäller förutsatt att service utförs - När du köper ett fordon hos oss medföljer alltid en servicehandbok där serviceintervaller står föreskrivna, för att garantin skall gälla skall service utföras enligt dessa intervaller hos en verkstad.

Garantitider:

 • Arctic Cat ATV & UTV - 3 Års Garanti
 • CF Moto ATV & UTV  - 3 Års Garanti ( Z-Force 2 års garanti )
 • Hisun ATV & UTV - 2 Års Garanti
 • SMC ATV 4x4 - 3 Års Garanti
 • SMC Quad - 2 Års Garanti
 • Suzuki ATV - 5 Års Garanti
 • Barnmaskiner & Oregistrerad Lekfordon - 6 Månaders garanti

Karta från Google Maps - ATV Sweden Återförsäljare

 

Förmånlig Försäkring

Vi är glada att kunna erbjuda dig som kund hos oss en av marknadens mest förmånliga försäkringar när du köper din nya ATV eller UTV hos oss på ATV Huset.

Tillsammans med försäkringsbolaget Försäkringsproduktion i Sverige kan vi erbjuda trafik, hel och halvförsäkring samt Maskinskadeförsäkring till alla våra märken till riktigt bra priser oavsett vart i Sverige du bor.

Kontakta oss för mer information om vilken försäkringsform som passar dig!

Fri Lånemaskin Vid Driftstopp

Använder du din fyrhjuling i ditt dagliga arbete och är beroende av att alltid ha din maskin fungerade & fit for fight? Vi erbjuder dig fri lånemaskin om din ATV skulle drabbas av skada där den måste lämnas in på vår verkstad för reparation.

*Fri lånemaskin vid driftstopp gäller vid inlämnande av ATV eller UTV köpt Hos ATV Huset AB i ATV Husets Verkstad i Mölndal, Göteborg och gäller under fordonets Garantitid.

Hemleverans Eller Hämta Här!

När du köper en ny eller begagnad ATV eller UTV hos oss kan du alltid välja att få den hemlevererad eller så kan du hämta den i vår butik i Mölndal, Göteborg.

När du beställer ditt nya fordon hos ATV Huset får du alltid maskinen:

 • Körklart - Alla fordon är monterade och leveransservade, klara för att köras direkt vid leverans. Vi provkör och gör alltid en leveransservice innan fordonet levereras.
 • Registrerat- Vi sköter inregistreringen av ditt nya fordon och det tillkommer inga extra kostnader för detta. Inregistrering avser de fordon som kommer som terräng, väg eller traktorregistrerade. Du får cirka en vecka efter leverans av fordonet registreringsbevis utfärdade i ditt namn på ditt nya fordon.
 • Hemlevererat - Fast fraktpris på alla fordon, 1495:- över hela Sverige. Vill du att vi skickar ditt beställda fordon levereras det till din valda leveransadress, hem eller till firman, av oss eller Schenker. Självklart är maskinen körklar, bara att köra av pallen den kommer på.
 • Snabbt Levererat - Vi har de flesta fordon i eget lager för snabba leveranser, normal leveranstid på ett standardfordon är ca 5-7 arbetsdagar. Beställs fordonet med mycket extra utrustning tillkommer några arbetsdagar för montering. Vill du betala ditt fordon via avbetalning tar hanteringen av ansökningar och avtal någon dag extra. Vi meddelar alltid beräknad leveranstid till dig så snart vi mottagit er beställning.

Finansiering & Avbetalning

Du har som kund hos oss alltid möjlighet att köpa ditt nya eller begagnade fordon helt eller delvis på avbetalning, vi samarbetar med Wasa Kredit, Santander, Klarna, SG Finans & Resursbank och kan alltid erbjuda förmånliga avbetalningsplaner på alla våra fordon och redskap.

Vi erbjuder följande alternativ på avbetalning

 • Avbetalningstid valbart mellan 12-120 månader
 • Betalningsfritt 3 månader eller 6 månader
 • Räntefri avbetalning upp till 24 månader
 • Avbetalning från 0kr i kontantinsats
 • Leasing till företag
 • Alla vår lån kan helt eller delvis betalas av i förväg

För mer information om finansiering både för privat och företag, klicka här.

Inbyte

Har du redan en ATV  eller UTV idag men är sugen på att skaffa en nyare årsmodell eller större kubikstorlek? Vi tar de flesta fyrhjulingsmärken och modeller i inbyte när du köper en ny eller begagnad maskin hos oss. 

Vill du ha en gratis värdering på din fyrhjuling eller ett förslag på mellanskillnad  inför ett eventuellt nyköp?  Kontakta oss idag så hjälper vi dig på vägen! 

Fråga om offert, finnansiering eller inbyte - Klicka Här!

Vi tar följande Märken I Inbyte

Arctic Cat, Can-Am, CF Moto, Goes, Honda, Kawasaki, KTM, Kymco, Polaris, Suzuki, TGB, Yamaha, M.fl