Hitta rätt delar och tillbehör till din fyrhjuling!

eller

Välj ATV/UTV manuellt

Lägg till regnummer

Fyll i dina uppgifter så lägger vi till ditt regnummer i vårt register. Vi återkopplar så fort vi kan!

Används för att kontakta dig när ditt regnummer finns i vårt register.Spridare

Här finner du vårt utbud av sandspridare och andra spridare till fyrhjuling. Salt, sand och frö spridare som sprider alla typer av torrmaterial efter din fyrhjuling. Sanda eller salta stora ytor enkelt med din ATV och sandspridare.

Filtrera
34 produkter - 0 filter valda
Stäng Återställ Använd
Filtrera (0)
Visar 34 produkter
Visar 34 av 34 produkter

Spridare

Såhär Väljer du ATV Sandspridare


Vilka ytor skall du halkbekämpa?

Spridarvagnar: Sandspridare du drar bakom din ATV lämpar sig bäst för större ytor med gott svängrum.Lastracksmonterad spridare: Lämpar sig bra när du har begränsat utrymme eller behöver backa för att vända fordonetSkall du sprida annat än halkbekämpningsmedel?De flesta lastracksmonterade spridare är även lämpliga för gödningsmedel eller frön för tex gräsmattan.Bra att tänka på!Spridarvagnar har stor kapacitet, tänk på att välja en modell med grova däck vid risk för halt underlag eller slask, däcken driver valsen och ett däck med grovt mönster kommer greppa bättre i alla underlag.All form av material som skall spridas bör vara så torrt som möjligt, förvara inte salt eller andra material som drar till sig fukt då du riskerar att materialet gegger ihop.


Lastracksmonterade spridare har mindre volym men är smidiga att ha bak på fyrhjulingen då du aldrig behöver tänka på att du har släp bakom maskinen vilket underlättar vid manövrering på trånga ytor. Dessa spridare kräver ett självavrinnande saltmaterial som inte klumpar sig för att fungera, kräver att spridaren och saltet som används förvaras torrt så att inte saltet klumpar ihop sig och inte kan rinna ner genom spridarhålet.


Spridare som dras bakom fyrhjulingen har stor kapacitet och passar dig som skall sanda eller salta stora ytor som gårdsplaner eller parkeringsplatser. Dessa spridare är mindre känsliga för vilket material som används men man bör nyttja ett självavrinnande salt eller sandmaterial för bästa funktion