Fraktfritt över 1000:-*Frakt under 1000:- = 75:-Snabba Leveranser

Hisun Sprängskisser

Tillbaka

Välkommen till sidan för Hisun ATV och UTV sprängskisser, på denna sida finner du sprängskisser för alla Hisun fyrhjulingar som vi säljer för KGK Motor. Leta upp din sprängskiss nedan och klicka på länken för att komma till sprängskisserna.

Vi tillhandahåller sprängskisser och de originalreservdelar som dessa innehåller till alla Hisun som har importerats av KGK motor sedan slutet av 2013. Tidigare modeller av Hisun från andra leverantörer har varit problematiska att få fram rätt reservdelar till, i vissa fall kan vi om vi får ramnummer, modellbeteckning och en bild på fordonet skickat till oss leta fram reservdelar, kontakta oss med denna information så ser vi om vi kan hitta reservdelar. Detta gäller endast äldre årsmodeller av Hisun.

Till alla Hisun modeller som KGK Motor importerat sedan slutet av 2013 tillhandahåller vi alla originalreservdelar och sprängskisser, de flesta reservdelar är beställningvara och lagerförs av importören, detta innebär normalt en leveranstid på ca 5-7 arbetsdagar. Vi skickar delar över hela Sverige dagligen och beställer från våra leverantörer nästan varje dag vilket gör att vi kan hålla snabba leveranstider på de flesta reservdelar och atv tillbehör.

När du har hittat den del du söker antecknar du delens artikelnummer och artikelnamn. Ange sedan dessa i formuläret nedan tillsammans med dina kontaktuppgifter så återkommer vi till dig inom kort med pris och leveranstid på delen eller delarna.


Hisun 2015

Hisun 500 ATV Hisun 500 UTV Hisun 700 UTV Hisun 800 UTV Wide Body    
Chassie/Kaross Chassie/Kaross Chassie/Kaross Chassie/Kaross    
Motor Motor Motor Motor    

Hisun 2014

Hisun 500 ATV Hisun 800 ATV Hisun 500 ATV Hisun 800 UTV    
Chassie/Kaross Chassie/Kaross Chassie/Kaross Chassie/Kaross    
Chassie/Kaross - T3/Traktor Motor Motor Motor    
Motor