Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

Mopeder, MC Scooter, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Fraktfritt över 1000:-*Frakt under 1000:- = 75:-Snabba Leveranser

Hisun

Hisun ATV är tämligen nya på den Svenska marknaden och det vore att ljuga att säga att resan fram tills idag inte varit skakig. Många olika importörer som tagit mer eller mindre ansvar över märket har gett ett något skamfilat rykte åt Hisun. 

Från och med 2013 så har KGK Motor AB tagit över importen för Hisun, KGK som annars har varumärken som Arctic Cat och Suzuki  under sig borgar för att kvalitén och hanteringen av märket nu är i klass med de allra största aktörerna.

2 Års garanti på alla maskiner och reservdels och tillbehörshantering i världsklass gör att vi tror stenhårt på Hisun. Att den extremt prisvärda Hisun 500 är den enda maskinen i denna prisklass på marknaden som kommer som traktorregistrerad gör inte saken sämre!


Från och med den första 1/1-2019 blir Dealy Sweden AB Svensk Generalagent och importör av Hisuns Sortiment av  ATV, UTV och MC.

Vi kommer uppdatera informationen på denna sida när vi vet mer om hur samarbetet med den nya generalagenten kommer se ut, ATV Huset har många års erfarenhet av Dealy som generalagent för diverse fyrhjulingsmärken och vår erfarenhet av bolaget är endast positivt.

Nedan följer pressreleasen om bytet av generalagent:

Hisun Motors Corporation är en av världens största tillverkare av ATV och UTV med en årlig produktionskapacitet om 100 000 fordon och med 1700 anställda.

Inom UTV segmentet innehar Hisun en ledande position i USA och produktsortimentet står inför en kraftig expansion de närmaste åren.

Dealy Sweden AB med säte i Uppsala grundades 2005 och har sedan starten byggt upp ett återförsäljar- och verkstadsnät över hela Sverige för bla ATV med varumärken 
som GOES och STELS. Med centralt lager för fordon och reservdelar i Västerås har bolaget byggt upp ett rykte om att måna om sina återförsäljares lönsamhet och tillgång till reservdelar. 
Dealy Sweden AB innehar mer än 55% av den svenska marknaden för mopedbilar med varumärkena Ligier och Microcar och har nyligen introducerat ett sortiment av elektriska promenadskotrar. 
Dealy Sweden AB ingår i Olle Olsson koncernen som grundades 1965.

Vi är mycket stolta över att Hisun valt att utse Dealy Sweden AB till generalagent för Sverige säger VD Lars Harlin. Vi har sett en imponerande potential i Hisun´s produktportfölj som ska lanseras 
de närmaste åren och vi tror att Hisun kommer att inta en marknadsledande position i Sverige. Med den gedigna kunskap som våra återförsäljare besitter, kombinerat med vår koncerns kompetens 
inom logistik, lagerhållning, marknadsföring och kundsupport, kan Hisun bli ett ledande varumärke i Sverige.

Vår ambition är att implementera Hisun i våra återförsäljarnät och att inbjuda nya aktörer till de orter där vi ännu inte finns representerade. En inbjudan till öppet informationsmöte för återförsäljare planeras. 
Målsättningen är att överraska marknaden med nya spännande, kvalitativa, prisvärda och annorlunda produkter. Många ögonbryn kommer att höjas inom återförsäljarkåren, säger Lars Harlin.

Här har vi inte hunnit lägga till något än, vi har säkert delar till dig ändå däremot. Kontakta oss på tillbehor@atvhuset.se så hjälper vi dig!

Frakt

Fast Frakt 1495:- Över Hela Sverige!

Hemleverans Med Avisering.

Finansiering

Räntefri Avbetalning Upp Till 24 Månader
Avbetalning 12-120 Månader
Betalningsfritt 3 eller 6 Månader
Avbetalning med 0kr i kontant
Leasing till företag upp till 36mån

För mer information om finansiering både för privat och företag, klicka här.


 

Läs mer om fyrhjulingar, registreringformer och andra vanliga ATV frågor i vår ATV Guide 

Fråga om offert, finnansiering eller inbyte - Klicka Här!