Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

Mopeder, MC Scooter, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Fraktfritt över 1000:-*Frakt under 1000:- = 75:-Snabba Leveranser

Arctic Cat/TEXTRON

ARCTIC CAT BLIR TEXTRON 2018

Från och med 2018 tar Textron (ett gigantiskt Amerikanskt bolag) över agenturen för Arctic cat ATV & UTV och kommer från mitten av 2018 köra Textron som varumärke i egen regi i Sverige.

I dagsläget har vi inte mycket mer info om vilka modeller som kommer finnas på Sverige marknanden men vi uppdaterar denna sida så snart vi har mer information.

Äger du en äldre Arctic Cat så behöver du inte oroa dig - Reservdelar och tillbehör kommer fortfarande tillhandahålles även till riktigt gamla maskiner!


Arctic Cat ATV är till för dig som är ute efter en pålitlig arbetsmaskin som du även kan nöjesåka med och samtidigt inte vill tumma på utseendet! Med fyrhjulingar i alla storlekar och med flera unika lösningar finns det alltid en modell som passar dina behov. Att nästan alla modeller finns i flera olika registreringsformer gör det ännu lättare att välja Arctic Cat framför alla andra märken.

3 Års garanti på samtliga maskiner och möjlighet att montera tillbehör som plogpaket, hasplåtar, handtagsvärme, bandsatser mm. gör Arctic Cat till en pålitlig kompanjon i skogen, på gården eller på arbetsplatsen.


Här har vi inte hunnit lägga till något än, vi har säkert delar till dig ändå däremot. Kontakta oss på tillbehor@atvhuset.se så hjälper vi dig!

Frakt

Fast Frakt 1495:- Över Hela Sverige!

Hemleverans Med Avisering.

Finansiering

Räntefri Avbetalning Upp Till 24 Månader
Avbetalning 12-120 Månader
Betalningsfritt 3 eller 6 Månader
Avbetalning med 0kr i kontant
Leasing till företag upp till 36mån

För mer information om finansiering både för privat och företag, klicka här.


 

Läs mer om fyrhjulingar, registreringformer och andra vanliga ATV frågor i vår ATV Guide 

Fråga om offert, finnansiering eller inbyte - Klicka Här!