Allt För Din Släpvagn Online!

Klicka Här!

Mopeder, MC Scooter, Delar & Tillbehör

Klicka Här!

Fraktfritt över 1000:-*Frakt under 1000:- = 75:-Snabba Leveranser

Hjälmar & Ansiktsskydd

Hjälmar i olika utföranden och utseenden för att passa alla smaker och användningsområden.

OBS! Hjälmarna i vårt sortiment lagerhålls i vår butik i Göteborg - Då olika hjälmar har olika passform ( Och passformen är A & O för att hjälmen skall fungera som den ska)  rekommenderar vi att du provar hjälmen innan du köper den.

I Vår Butik i Mölndal har vi alltid mängder av hjälmar i olika storlekar och utföranden.

HJÄLMKRAV! Från och med den första januari 2016 gäller Hjälmkrav på Terrängregistrerade ATV , Fyrhjulingar och Snöskoter. Hjälmkrav gäller även fortsatt på MC Registrerade (Vägregistrerade) Samt Traktor (T3)  fyrhjulingar som framförs på allmän väg eller hemma på ägorna.

Läs mer om hjälmkrav längre ned på sidan

För att välja rätt storlek har vi tagit fram en hjälguide som hjälper dig på vägen, mät huvudets omkrets ovanför ögonbrynen och se nedan storlekskarta vilken hjälmstorlek som passar dig.

 För att läsa hela hjälmguiden, Klicka Här!


 


Nya Regler Om Hjälm På ATV!

Från den första Januari 2016 har Transportstyrelsen infört ett krav om att hjälm krävs vid framförande av terräng och traktorregistrerade fyrhjulingar. Krav har sedan tidigare funnits på hjälm vid framförande av MC eller Mopedregistrerade fyrhjulingar men sedan årskiftet gäller detta alltså även terräng och traktorregistrerade fyrhjulingar. 

Hjälmkravet gäller oavsett vart du framför din fyrhjuling, alltså även vid transport hemma på ägorna eller i skogen.

Vi har under flera år sålt godkända, bekväma och prisvärda hjälmar från märket LS2, i deras sortiment finns en stor mängd olika hjälmvarianter från enkla öppna störtkrukor till crosshjälmar och integralhjälmar för att passa alla smaker.

LS2 Helvisir - Perfekt ATV Hjälm!

En hjälmvariant vi har fastnat för och använder själva är LS2 Helvisir som är en smidig hjälm att ta på och av med ett stort helt uppfällbart visir som skyddar ansiktet mot fartvind vid transport på landsväg  men som enkelt fälls upp när man kör i skogen och vill ha helt fri sikt. Hjälmen har en mycket bekväm inredning och finns i storlekarna XS-XL.

En ytterliggare smart funktion på hjälmen är ett inbyggt nedfällbart solvisir som är grymt bekvämt när solen står lågt.

 

Populära Hjälmar

Klicka Här För Att Se Alla Hjälmar